Proste Ciasto Z Dyni Żółwia
Proste ciasto z dyni żółwia wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, mielonego cynamonu, ubitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Prosty Sernik Żółwiowy, Simple Turtle Cookie Cups, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć okruchy krakersów graham, cukier, i roztopione masło w misce do mieszania, aż równomiernie nawilżone; naciśnij na dole i po bokach 9-calowy patelni pie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane i pachnie tosty, o 6 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Rozprowadzić 1/4 szklanki karmelu polewając na ostudzoną skórkę.
Posypać 1/2 szklanki kawałki pekan na Karmelu.
Ubić mleko, dynię, pudding wymieszać, cynamon i gałkę muszkatołową razem w misce, aż dobrze połączone. Wymieszać 1 1/2 szklanki ubitej polewy do mieszaniny dyni.
Rozprowadzić mieszaninę dyni do skorupy.
Rozłóż pozostałą bitą polewę na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Posypać 2 łyżki orzechów pekan na szczycie ciasta i skropić 2 łyżki karmelu za pomocą widelca.