Proste burgery Nadziewane boczkiem, cebulą i serem

Proste burgery Nadziewane boczkiem, cebulą i serem
Łatwe boczek, cebula i ser Nadziewane hamburgery może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 934 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.94 za porcję. Jeśli masz mieloną paprykę, cebulę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery nadziewane z boczkiem, podwójnym serem i cebulą, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery nadziewane serem z boczkiem.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania wymieszać mieloną wołowinę, sól, czarny pieprz, sos barbeque i czosnek w proszku za pomocą rąk. Biorąc małą garść na raz (około 1/4 funta), kształt na 12 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielona WołowinaMielona Wołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Ułóż paszteciki na arkuszu ciastek i przykryj folią; umieść paszteciki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć boczek z patelni z łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Obrócić ogień na średni i smażyć cebulę w pozostałych kapiących boczku, aż będzie miękka i półprzezroczysta i dopiero zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Cebulę i boczek wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Przygotuj grill lub dużą patelnię na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Gdy grill się nagrzewa, wyciągnij paszteciki wołowe z lodówki; top 6 pasztecików z 1 - 1/2 łyżki mieszanki boczku i cebuli każdy, i posypać posiekanym serem. Top każdy z jednym z pozostałych pasztecików i naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Grill lub patelnia smażyć nadziewane i zapieczętowane paszteciki, aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PatelniaPatelnia
9
Podawać na bułkach hamburgerowych z przyprawami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn