Proste burgery Nadziewane boczkiem, cebulą i serem
Łatwe boczek, cebula i ser Nadziewane hamburgery może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 934 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.94 za porcję. Jeśli masz mieloną paprykę, cebulę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery nadziewane z boczkiem, podwójnym serem i cebulą, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery nadziewane serem z boczkiem.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania wymieszać mieloną wołowinę, sól, czarny pieprz, sos barbeque i czosnek w proszku za pomocą rąk. Biorąc małą garść na raz (około 1/4 funta), kształt na 12 pasztecików.
Ułóż paszteciki na arkuszu ciastek i przykryj folią; umieść paszteciki w lodówce.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy, o 5 protokół.
Wyjąć boczek z patelni z łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Obrócić ogień na średni i smażyć cebulę w pozostałych kapiących boczku, aż będzie miękka i półprzezroczysta i dopiero zacznie brązowieć.
Cebulę i boczek wymieszać w małej misce.
Przygotuj grill lub dużą patelnię na średnie ciepło.
Gdy grill się nagrzewa, wyciągnij paszteciki wołowe z lodówki; top 6 pasztecików z 1 - 1/2 łyżki mieszanki boczku i cebuli każdy, i posypać posiekanym serem. Top każdy z jednym z pozostałych pasztecików i naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia.
Grill lub patelnia smażyć nadziewane i zapieczętowane paszteciki, aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę.
Podawać na bułkach hamburgerowych z przyprawami do wyboru.