Prosta Wieprzowina Tajsko-Orzechowa

Prosta tajsko-orzechowa wieprzowina jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 306 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i kup kotlety schabowe, a. 1. sos czosnkowy Supreme stek, warzywa stir-smażyć, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Simple Thai Peanut Noodle Stir Fry + Ekscytujące Wiadomości, Wieprzowina w pikantnym sosie z mrożonymi łodygami brokułów (Mu Manao) z " Simple Thai Food, oraz Szaszłyki Wieprzowe Z Orzechami Tajskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać kotlety; gotować 4 min.
Dodać warzywa; przykryć. Gotować od 4 do 5 min. lub do czasu zakończenia kotletów (145F).
Przelać kotlety na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Dodaj sos stek i masło orzechowe do warzyw na patelni; gotować i mieszać 1 do 2 min. lub do momentu podgrzania mieszanki warzywnej i równomiernego pokrycia warzyw sosem. Łyżka na kotlety.