Prosta Szarlotka Z Jagodami

Prosta Szarlotka Z Jagodami
Prosta Szarlotka z jagodami może być tylko deserem, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sól, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Prosta Szarlotka Z Jagodami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Do skórki: w robocie kuchennym dodaj mąkę i szczyptę soli. Pulsuj bardzo delikatnie, aby się zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło równomiernie wokół mąki i szybko pulsować, aż mąka przypomina małe kruszy. Powoli wlać wodę przez dziobek, aż ciasto zacznie się łączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
4
Usuń i szybko uformuj dysk. Szczelnie przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Tymczasem do nadzienia: w dużej misce dodaj jagody, jabłka, cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon, sok z cytryny i szczyptę soli. Wymieszać do połączenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjąć ciasto z lodówki i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni. Delikatnie obróć dysk w okrąg wystarczająco duży, aby zmieścił się w patelni do ciasta i pozostaw 3-calowy zwis. Ciasto powinno mieć grubość około 1/8 cala. Za pomocą noża do pizzy przyciąć krawędzie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
Forma PieForma Pie
7
Umieść ciasto na patelni i naciśnij delikatnie do dołu i boków, aby dopasować ciasto do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
8
Wlać nadzienie owocowe, a następnie równomiernie rozsypać masło na wierzchu ciasta. Złóż dodatkowe ciasto, które zwisa z krawędzi na górze, aby utworzyć górną część skorupy pie. Zostaw dziurę w centrum wentylacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
MasłoMasło
CiastoCiasto
OwoceOwoce
9
Ubijamy jajko z 1 łyżeczką wody i umywamy wierzch jajkiem, a następnie posypujemy cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Umieścić w piekarniku i piec, aż skorupa będzie złoty kolor, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Niech ciasto odpocząć co najmniej godzinę przed podaniem niech zestaw napełniania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn