Prosciutto-Zawinięte Nadziewane Daktyle
Prosciutto-owinięte Nadziewane daty jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, daktyli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chorizo Nadziewane Prosciutto Owinięte Daktyle, Prosciutto Owinięte Kozim Serem Nadziewane Daktyle, oraz Prosciutto owinięte, Nadziewane gorgonzolą Daktyle z miodowo-balsamiczną mżawką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce, mieszając widelcem. Daty pokroić wzdłuż, cięcie do, ale nie Przez, z drugiej strony. Otwarte daty; umieść 1 zaokrągloną łyżeczkę mieszanki sera w każdej dacie.
Pokrój 1 plasterek prosciutto na pół wzdłuż, a następnie w poprzek, aby uzyskać 4 równe kawałki. Powtórz procedurę z pozostałą prosciutto uformować 24 sztuki. Każdą datę owiń 1 kawałkiem prosciutto; umieść daty na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut lub do momentu całkowitego ogrzania nadzienia.