Prosciutto-zawinięte Crostini z melonową salsą Crudo
Prosciutto zawinięte Crostini z Melon Salsa Crudo może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz długi bochenek chleba, cebulę, ocet szampański i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Prosciutto-zawinięte Crostini z melonową salsą Crudo, Melon Zawinięty Prosciutto, oraz Prosciutto & Mint Wrapped Melon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Bochenek chleba pokroić na pół w poprzek, a następnie każdą połówkę pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1 cala.
Ułóż plastry w jednej warstwie na blachach do pieczenia. Obficie skropić górną część każdego plastra oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Posypać parmezanem na plastry. Gotować w piekarniku na złoty kolor, o 10 do 12 protokół. Odstawić.
Cebulę marynować w occie przez 5 minut. Podczas marynowania cebuli, obrać, posiekać i pokroić w kostkę melona i umieścić w misce.
Do cebuli dodać pokrojony w kostkę melon, doprawić solą i wymieszać.
Dodać mieloną natkę pietruszki i wymieszać, aby połączyć.
Zawiń koniec każdego crostini kawałkiem prosciutto. Ułóż na talerzu i łyżkę łyżki salsy melonowej na każdym i podawaj.
Podawać pozostałą salsę na boku.