Prosciutto, sałata i kanapki z pomidorami
Prosciutto, sałata i kanapki z pomidorami to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidora, prosciutto, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Prosciutto, sałata i kanapka z pomidorami, Kanapki ALT (awokado, sałata i pomidor) , oraz Kanapki BLT z boczkiem kandyzowanym, sałatą i dżemem pomidorowym.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Chleb Broil 2 minut z każdej strony lub do tosty.
Połączyć majonez, bazylię, musztardę i czosnek; rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na 4 kromkach chleba.
Warstwa 1/4 szklanki sałaty i 2 plastry pomidora na każdej porcji; top równomiernie z prosciutto i pozostały chleb.
Połącz 1 łyżeczkę świeżej skórki z limonki,1 łyżkę świeżego soku z limonki, 1 łyżkę miodu i szczyptę soli.