Prosciutto i parmezan Pinwheels
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Prosciutto i parmezan Wiatraczek spróbować. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 13g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka arkuszy ciasta francuskiego, parmezan, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Prosciutto Parmezan Pinwheels, Pinwheels Prosciutto, oraz Prosciutto Cotto Pinwheels dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj blachę do pieczenia sprayem z nieprzywierającym olejem.
Rozmrożone ciasto rozwałkować na płaską powierzchnię.
Na arkuszach ciasta rozprowadzić musztardę Dijon do smaku. Ciasto przykryć warstwą prosciutto, następnie ser.
Zwiń arkusze, zaczynając od długiego boku.
Pokrój na sekcje o grubości 1 cala. Ułóż sekcje na przygotowanej blasze do pieczenia.