Prosciutto-figi nadziewane serem pleśniowym
Figi zawinięte w Prosciutto nadziewane serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, szczyptę soli, figi mission i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Prosciutto owinięte figami z serem pleśniowym i orzechami pekan, Kozi ser Nadziewane figi zawinięte w Prosciutto, oraz Prosciutto Owinięte Gorgonzola Nadziewane Figi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą figę przeciąć na pół pionowo, przycinając, ale nie przebijając, podstawę fig.
Umieść 1 kostkę sera w każdej figi; delikatnie zamknij, aby zamknąć. Owinąć jeden pasek prosciutto wokół każdej rys.
Ocet i kolejne 3 składniki (przez sól) połączyć w małym rondelku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 10 protokół. Super.
Umieść figi na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 6 minut, obracając od czasu do czasu, aż prosciutto będzie chrupiące.
Każdą figę skropić syropem balsamicznym.