Probiotyczne Muffinki Czekoladowo-Czekoladowe
Probiotyczne czekoladowe muffinki czekoladowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, Czekoladowe babeczki czekoladowe z Nutellą, oraz Czekoladowo - Czekoladowe Babeczki Wiśniowe # BrunchWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 12 filiżanek muffinek.
Ciepła półsłodka czekolada i masło razem w rondlu na małym ogniu do stopienia, 3 do 5 protokół.
Wyjąć z ognia i schłodzić przez około 10 minut. Jajka lekko ubić na schłodzoną masę czekoladową.
Mieszankę czekoladowo-maślaną, maślankę, cukier, śmietanę i ekstrakt waniliowy ubić w misce.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól w dużej misce; uformować studnię w środku mieszaniny mąki. Wymieszać mieszaninę czekolady do mieszaniny mąki, aż po prostu połączone. Fold Chocolate chips do ciasta. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 18 minut.