Chow Mein Słonecznik Coleslaw
Przepis Chow Mein Słonecznik Coleslaw jest gotowy w około 10 minut i jest zdecydowanie świetny bez nabiału opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ta przystawka ma 163 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 50 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką ocet ryżowy, ziarna słonecznika, do 5 zielonej cebuli i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, Pancit canton (Alias lo mein lub chow mein), oraz Chow Mein.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieszankę coleslaw, ziarna słonecznika, migdały i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, ocet i brązowy cukier.
Polej mieszanką coleslaw i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę. Tuż przed podaniem posyp makaronem chow mein.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Azjatyckie w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Fioletowa Gwiazda Ancient Lakes Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Purpurowa Gwiazda Starożytne Jeziora Riesling
Aromaty moreli i białych brzoskwiń przenoszą słodkie podniebienie ze smakami suszonej moreli, owoców pestkowych i miodu. Zrównoważony na wykończeniu naturalną kwasowością.