Precle Sodowe
Precle sodowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Na 18 centów za porcję, dostajesz napój, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Precle, Precle, oraz Precle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku z aluminium, rozpuścić 1/3 szklanki sody oczyszczonej w 5 szklankach wody. Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie usunąć z ognia. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce przesiać razem mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą i sodę oczyszczoną. Wymieszać z maślanką i miodem, aż ciasto się połączy. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i krótko zagnieść, aby uformować twarde ciasto.
Ciasto podzielić na 12 równych kawałków.
Zwiń każdy kawałek w cylinder o długości około 12 cali. Uformuj w klasyczny kształt precla. Szczypta kończy się uszczelnić. Zanurz precle w roztworze sody oczyszczonej, a następnie umieść na lekko nasmarowanych arkuszach ciasteczek.
Posypać precelki koszerną solą i piec w nagrzanym piekarniku, aż się zarumienią, około 10 minut.