Precel Potato Chip Monsters
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Precel Potato Chip Monsters spróbować. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, vanillan extract, jar creamy peanut butter użyłem central market natural, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dzieci mogą zrobić: Precel i chipsy ziemniaczane Blondies, Wędzona sól Precel i chipsy ziemniaczane Kora czekolady, oraz Karmelowy Precel Solony Orzech Ziemny Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 13×9 calowy metalowej patelni lub obramowany arkusz cookie z pergaminem.Precle kroimy na połówki i trzecie części nożem szefa kuchni. Nie martw się, że posiekam je za małe-część zostawiłam w całości.
Precle i frytki wymieszać w misce. Jeśli używasz naprawdę dużych, grubych żetonów, podziel je trochę. Roztopić 4 T. masło w małym rondlu i po stopieniu dodać brązowy cukier. Dobrze wymieszać i gotować przez minutę, a następnie szybko zalać mieszaniną precel / chip i wrzucić do płaszcza.
Rozprowadź mieszaninę na wyłożonej blasze ciastek i piecz przez 8 minut.
Ostudzić, a następnie rozbić na kawałki.Masło i oba cukry śmietany w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego. Beat w masło orzechowe, wanilia, jajka, sól. Beat dobrze i zeskrobać boki miski. Wymieszać sodę oczyszczoną, owies, M & Ms, czekoladowe chipsy i 1 duży kubek mieszanki precla, rozbić go lekko, jeśli chcesz. Ponadto, dodaj więcej, jeśli chcesz.Zgarnij ćwierć szklanki ciasta i uformuj je w kulki. Naciśnij lekko, aby utworzyć grube dyski.
Piec przez 12-15 minut lub do czasu, aż będą wyglądać gotowe (krawędzie będą bardzo lekko brązowe).
Odstawić na arkuszu cookie na 3 minuty, a następnie przenieść do stojaka do ostygnięcia.Nie jestem pewien, czy się poddasz.