Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym
Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 49 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sos sojowy o niższej zawartości sodu, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prażone Szparagi Z Brązowym Masłem Sojowym Balsamicznym, Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym, oraz Prażone Szparagi Z Brązowym Masłem Balsamicznym-Zdrowe Niskokaloryczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż szparagi w jednej warstwie na blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 12 minut lub do miękkości.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; gotować przez 3 protokół lub aż lekko rumiane, potrząsając patelni od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sosem sojowym i octem.
Mżawka na szparagi, podrzucając dobrze do płaszcza.