Prażone orzechy laskowe z tymiankiem

Prażone orzechy laskowe z tymiankiem
Prażone orzechy laskowe z tymiankiem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fleur de sel, oliwa z oliwek, orzechy laskowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Kurczak Pieczony Tymiankiem Z Serem Pleśniowym, Orzechami Laskowymi I Śmietaną, Sałatka marchewkowa z prażonymi orzechami laskowymi, oraz Sałatka pieczona z pieczarkami z orzechami laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Orzechy pieczemy w 1 warstwie na płytkiej patelni w piekarniku, aż orzechy będą miały upieczony aromat i skórki będą bardzo ciemne, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić 30 minut, a następnie, w razie potrzeby, pocierać ręcznikiem kuchennym, aby usunąć luźne Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Podgrzać orzechy z tymiankiem w oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, potrząsając patelnią, tylko do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Przełożyć do miski i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
* Orzechy można prażyć i obrać ze skóry 1 dzień wcześniej i przechowywać, przykryte, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn