Prażone migdały z cytryną i solą
Prażone migdały z cytryną i solą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól koszerna, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Prażone migdały z rozmarynem i solą wędzoną, Aromat cytryną zamiast soli: ziemniaki pieczone w ziołach cytrynowych, oraz Ziemniaki Pieczone W Soli Cytrynowej.
Instrukcje
Orzechy moczyć w soku przez 30 minut.
Wyjąć orzechy łyżką szczelinową.
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Umieść orzechy w dużej misce; wymieszać z solą i olejem. Powrót orzechy do blachy do pieczenia, i piec 10 minut dłużej, lub do lekko rumiane.