Prażone buraki i korzeń selera z kozim masłem
Prażone buraki i korzeń selera z kozim masłem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka buraków dla niemowląt, kozie masło, korzeń selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Prażone buraki i korzeń selera z kozim masłem, Prażony korzeń selera i marchew, oraz Pieczony korzeń selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z olejem. Przykryć folią i piec około 1 godziny, aż buraki będą miękkie po przekłuciu.
Niech ostygnie lekko, następnie obrać buraki i pokroić je w małe kliny.
W dużej, głębokiej patelni, podgrzać 2 łyżki masła koziego.
Dodać korzeń selera i gałązki tymianku i lekko doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Dodać 1/4 szklanki bulionu i dusić na umiarkowanym ogniu, aż prawie odparuje, o 2 protokół.
Dodaj pozostały czas, 1/4 szklanki na raz, i gotować, aż korzeń selera będzie miękka, 8 do 10 minut w sumie. Wymieszać w buraki i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Wyrzucić gałązki tymianku. W pozostałej 1 łyżce koziego masła doprawić solą i pieprzem.