Prażone brzoskwinie z brązowym cukrem i śmietaną mrożony krem

Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Prażone brzoskwinie z brązowym cukrem i krem mrożony krem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1019 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, cynamon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brzoskwinie i śmietana mrożony krem z Brownies i solonym ciemnym sosem karmelowym, Brzoskwinie z brązowym cukrem i śmietaną grillowane tosty francuskie, oraz Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400°
Brzoskwinie przeciąć na pół, usunąć pestki i ułożyć pokrojone bokiem na dużej patelni do pieczenia.
Posypać brązowym cukrem i cynamonem. Piec w piekarniku na złoty kolor i miękkie, o 25-30 protokół.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i obrać skórki z brzoskwiń.
Umieść w lodówce w szczelnym pojemniku, aby schłodzić kilka godzin lub przez noc ciepłe mleko, cukier, 1 szklanka ciężkiej śmietany, pasta z fasoli waniliowej i sól w średnim rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 10-12 minut. Następnie zdjąć z ognia, przykryć i pozostawić strome w temperaturze pokojowej na około 30 minut.
Pozostałą 1 szklankę śmietany wlać do dużej miski i ułożyć na wierzchu sito o drobnych oczkach i odstawić.Używając drugiej dużej miski, ubić żółtka. Powoli wlać ciepłą mieszaninę mleka do żółtek, stale ubijając.
Wlać mieszaninę jajek i mleka z powrotem do patelni sosu i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż krem zgęstnieje i pokrywa łyżkę, o 2 protokół.
Usuń krem z ognia i przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miski pozostałej śmietany, aby usunąć grudki i wymieszać, aby połączyć.
Umieść miskę bazy kremu w łaźni lodowej do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu. (Po prostu wypełniam mój zlewozmywak kilkoma centymetrami zimnej wody z lodem). Po ostygnięciu przykryj miskę i umieść w lodówce, aby całkowicie schłodzić, co najmniej 3 godziny, ale najlepiej na noc.Gdy owoce i baza budyniowa są wystarczająco schłodzone, brzoskwinie rozgnieść widelcem (nie ma potrzeby puree), dodać je do bazy budyniowej i przetwarzać lody zgodnie ze wskazówkami producenta lodów.Ciesz się natychmiast jako miękki podawać lub zamrażać, aż zestaw.