Prawdziwe Masło Klonowe

Prawdziwe Masło Klonowe
Prawdziwe masło klonowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 36%. Spróbuj Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, Real St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij zlew co najmniej 6 cali bardzo zimnej wody przed rozpoczęciem gotowania rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
W dużym garnku na średnim ogniu doprowadzić syrop klonowy i syrop kukurydziany do wrzenia. Gotować syrop, aż termometr cukierki czyta dokładnie 232 stopni F / 112 stopni C., mieszając od czasu do czasu. Prawidłowa temperatura jest bardzo ważna w tym procesie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Gdy syrop osiągnie odpowiednią temperaturę, zdejmij patelnię z ognia i ostrożnie opuść ją do zimnej łaźni wodnej. Pozostaw syrop do odpoczynku i ostygnięcia, aż osiągnie 70 stopni F / 20 stopni C, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Gdy syrop osiągnie 70 stopni F, wyjmij garnek z zimnej łaźni wodnej i ubijaj schłodzony syrop mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż syrop utworzy kremowy, gęsty spread, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Rozprowadzić do pojemnika, przykryć i dojrzewać w lodówce przez około 2 godziny przed podaniem. Masło klonowe będzie przechowywane w lodówce do miesiąca. Jeśli schłodzone masło klonowe jest zbyt trudne do rozprowadzenia bezpośrednio z lodówki, pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn