Prawdziwe kanadyjskie tarty z masłem, co?
Prawdziwe kanadyjskie tarty z masłem, co? wymaga ok. 32 minuty od początku do końca. Ta przystawka ma 141 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz unbaked skorupy tart, masło, syrop klonowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, Kanadyjskie tarty z masłem, oraz Kanadyjskie masło jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Ułożyć skorupki tarty na blasze do pieczenia; rodzynki posypać równomiernie na dno każdej skorupki tarty.
W misce ubić masło, brązowy cukier, syrop klonowy, ekstrakt waniliowy i sól; ubić jajko.
Wlać mieszaninę do skorupek tarty; posypać każdą tartę orzechami włoskimi.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie jasnobrązowe i nadzienie będzie bąbelkowe, około 12 minut. Schłodzić na stojaku z drutu, około 10 minut.