Prawdziwe domowe ciasto z dyni
Prawdziwe domowe ciasto z dyni to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka unbaked Pie strups, odparowane mleko, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Prawdziwe Domowe Tamales dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Wyciąć wierzch dyni i oczyścić wszystkie nasiona i sznurki od wewnątrz. Pokrój dynię pionowo w paski o szerokości 3 cali.
Umieścić paski na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 1 godzinę. Gdy to zrobisz, zeskrobać dynię ze skórek, a następnie ubić mikserem lub puree w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Gałkę muszkatołową, imbir, sól, odparowane mleko i jajka wymieszać z puree z dyni.
Wlać mieszaninę do dwóch 9 calowych skorupy pie.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić i schłodzić.