Praline Mac Nut Crunch Cupcakes

Praline Mac Nut Crunch Cupcakes
Praline Mac Nut Crunch Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 735 kalorii, 8G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka czekolady, orzechy makadamia, orzechy makadamia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Praline Nut Crunch, Pralinowo-Crunchowy Sernik, oraz Praline Crunch Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż standardową patelnię na babeczki lub babeczki z 24 standardowymi wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Cukier, mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do miski elektrycznego miksera stojącego z przystawką do ubijania. W osobnej misce, połączyć olej, miękkie masło, śmietana, wanilia i jajka i ubijać, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mokrą mieszaninę w trzech dodatkach do suchej mieszanki na średniej prędkości, skrobając po każdym dodaniu. W innej oddzielnej misce ubić kakao i 2 1/2 szklanki gorącej wody, aż kakao całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać do ciasta ciasto i ubijać, aż mieszanina jest w pełni włączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wypełnij wkładki trzy czwarte pełne (2 uncje) z ciasta i piec, aż złoty kolor i pieczone przez, 15 do 20 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W średniej misce połącz roztopioną mleczną czekoladę z feuilletine, pastą pralinową, orzechami macadamia i solą. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
PralinyPraliny
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wytnij mały otwór w środku każdej czekoladowej babeczki i wypełnij mleczną czekoladą Mac nut crunch. Wymieszaj lukier z fasoli waniliowej na babeczkach z gładką końcówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
2
Dodaj połamany kawałek karmelowego papieru migdałowego i posypać posiekanymi orzechami macadamia, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3
Temperować gorzką czekoladę i zanurzyć w niej całe orzechy makadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Temper białą czekoladę i rury niewielką ilość na pergaminie, za pomocą szpatułki do rozprzestrzeniania się i formy w pół kształty muszli. Przyklej dwie połówki do lukru, aby otworzyć się jak małż, a następnie umieścić czekolady pokryte orzechów mac w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
6
W średnim rondlu zagotuj mleko i fasolki wanilii. Za pomocą trzepaczki stale mieszaj mąkę, aż mieszanina stanie się gęsta i mąka zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Rozprowadzić gorącą mieszaninę mleka na patelni i przykryć folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
W misce elektrycznego miksera stojącego z przystawką do łopatek, masło śmietankowe i wanilia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać cukier i śmietanę przez dodatkowe 5 minut. Powoli dodawać schłodzoną mieszaninę mleka i śmietanę przez 3 minuty, aż lukier stanie się biały, lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Lukier umieścić w torbie z ciastem wyposażonym w końcówkę średniej gwiazdki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
11
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
W średnim rondlu podgrzać cukier, ciągle mieszając, aż do karmelizacji i Złotego Bursztynu w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać migdały i mieszać aż do całkowitego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
14
Wlać cienką warstwę na matę silikonową do pieczenia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
15
W robocie kuchennym dodaj schłodzoną mieszankę orzechów karmelowych i zmiel na drobny proszek. Za pomocą przesiewacza lekko posypać cienką warstwą na silikonowej macie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Orzechy MieszaneOrzechy Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
PrzesiewaczPrzesiewacz
16
Piec w piekarniku na złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Ostudzić całkowicie przed rozbiciem na kawałki i użyciem.

Składniki

2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.migdały, tosty, grubo posiekanemigdały, tosty, grubo posiekane2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy3121 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mąka tortowamąka tortowa571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Papier ryżowyPapier ryżowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasta pralinowapasta pralinowa1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gorzka czekoladagorzka czekolada3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy makadamia, opiekane, posiekane, do dekoracji, opcjonalnieorzechy makadamia, opiekane, posiekane, do dekoracji, opcjonalnie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy makadamia, prażone i grubo posiekaneorzechy makadamia, prażone i grubo posiekane24całe orzechy makadamia, do dekoracji, opcjonalniecałe orzechy makadamia, do dekoracji, opcjonalnie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczekolada mleczna, rozpuszczonaczekolada mleczna, rozpuszczona1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2 1/2 uncji cukru2 1/2 uncji cukru4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie3691 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.masło niesolone, miękkiemasło niesolone, miękkie2fasola waniliowa, zeskrobanafasola waniliowa, zeskrobana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka plus 2 łyżki masła, podzielone1 łyżeczka plus 2 łyżki masła, podzielone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefeuilletine, np. Cacao Barryfeuilletine, np. Cacao Barry
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn