Praline Bundt Cake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.84 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Praline Bundt Cake, Pralinowo-Szkliwione Ciasto Jabłkowe, oraz Pear Spice Bundt Cake With Walnut Praline Topping.
Instrukcje
Ułóż 1 szklankę orzechów pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 do 7 minut lub do tosty. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać brązowy cukier, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Przesiać razem 2 1/2 szklanki mąki i dalej 3 składniki.
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ciasto z niską prędkością tylko do mieszania po każdym dodatku. Wymieszać z prażonymi orzechami pekan i wanilią. Łyżka ciasto do nasmarowanej i mąki 12-cup Bundt patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego i ostudzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Przygotuj lukier Pralinowy i natychmiast łyżkę na torcie.
Wierzch ciasta posypać cukrowymi orzechami pekan.