Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami

Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami
Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.08 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami, Grillowane ciasto z brzoskwiniami i aniołami z sosem z czerwonego wina, oraz Grillowane Brzoskwinie I Angel Food Cake Z Sosem Z Czerwonego Wina Przepis.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W stojącym mikserze elektrycznym ubijaj białka ze średnią prędkością, aż staną się spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać krem z kamienia nazębnego i soli i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Ubić w 2 1/2 szklanki cukru, kilka łyżek na raz, aż gładkie i błyszczące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
CukierCukier
SólSól
4
Białka przełożyć do dużej, szerokiej miski. Za pomocą drobnego Sitka stopniowo przesiać mąkę na białka, delikatnie składając mąkę szpatułką. Złożyć w ekstraktach z wanilii i migdałów. Zeskrobać ciasto na ciasto 10-calowy Anioł żywności patelni. Używając noża stołowego, pokrój ciasto kilka razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Dotknij patelni ciasto raz lub dwa razy na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
SitoSito
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Piec ciasto na środku piekarnika przez 20 minut. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 350 i piec ciasto przez około 35 minut dłużej, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Odwrócić patelnię na szyjce butelki wina i niech ciasto ostygnie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W międzyczasie, wrzucić brzoskwinie z pozostałą 1/2 szklanki cukru i przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż soczyste, przez co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
7
Aby poluzować ciasto, Uruchom cienki nóż wokół boku i rurki patelni. Rozpakuj ciasto i przelej na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Ciasto pokroić w kliny i podawać z brzoskwiniami i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn