Pończochy bezowe

Pończochy bezowe
Meringue Stockings to przystawka dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 190 kalorii . Za 45 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cukier puder, żurawinę, liście mięty i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Wypróbuj niemieckie ciasto rabarbarowe z bezą , bezę cytrynową i ciasteczka z bezą cytrynową, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodaj krem z kamienia winnego i wanilię; ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, łyżką stołową na raz, na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3
Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym. Nałóż łyżką bezę na 16 kopczyków na papierze. Używając szpatułki do lukru, uformuj każdy z nich w 4-1/2-calową pończochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec w temperaturze 300° przez 35 minut. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwiczek; pozostaw bezy do wyschnięcia w piekarniku przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
5
Wyjmij z piekarnika i ostudź na blasze do pieczenia. Gdy bezy całkowicie ostygną, wyjmij je z papieru pergaminowego i przechowuj w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
6
W przypadku nadzienia żurawinowego wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sok żurawinowy w rondlu do uzyskania gładkiej konsystencji. Dodaj żurawinę. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty. Zmniejsz ogień; gotuj, aż jagody zaczną pękać, około 5 minut. Rozgnieć i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Karton Mrożonej Bitej śmietany RozmrożonyKarton Mrożonej Bitej śmietany Rozmrożony
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
7
Do nadzienia z serka śmietankowego w małej misce ubij serek śmietankowy, cukier puder i wanilię. Wymieszaj z bitą śmietaną. Przełóż łyżką do ciasta lub plastikowego woreczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
16 Wafli Czekoladowych16 Wafli Czekoladowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
8
Wytnij mały otwór w rogu woreczka; włóż końcówkę w kształcie gwiazdy. Wyciśnij mieszankę serka śmietankowego w 1-calowym pasku na górze każdej pończochy; wyciśnij mieszankę, aby utworzyć piętę i palce pończochy.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Wafli Czekoladowych16 Wafli Czekoladowych
9
Rozłóż 4-1/2 łyżeczki żurawinowego nadzienia na środku każdej pończochy. Aby uzyskać ozdobę z ostrokrzewu na mankiecie pończochy, udekoruj listkami mięty i suszoną żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn