Połów Dnia
Połów dnia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 17,17 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 144g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 1079 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pstrąga, rozmarynu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Catch Some Z ' s, Żurawinowy połów dnia, oraz Zapiekanka Catch-Of-The-Day.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Ułóż jamę ryby plastrami czosnku i plasterkami cytryny. Wsadź do środka świeżą bazylię i rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem. Owinąć rybę w folię i ustawić na stojaku z drutu nad ogniskiem lub na grillu.
Gotować przez 15 do 20 minut na bezpośrednim ogniu lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Usuń zioła i cytrynę z ryby. Trzymaj rybę za kręgosłup i rozczesuj mięso widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami do wyciskania ryby.