Południowoamerykański Marynowany Stek Z Desek Cedrowych

Południowoamerykański Marynowany Stek Z Desek Cedrowych
Południowoamerykański marynowany stek cedrowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 46 minut. Mieszanka stek z flanki wołowiny, nieleczona deska cedrowa, dash pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Południowo-Zachodni O Desce Cedrowej, Południowoamerykański Stek Z Flanki, oraz Fajny Jazz i gorący do kłusowania południowoamerykański stek Chimichurri!.

Instrukcje

1
Zanurz deskę w wodzie, umieszczając ciężar na desce, aby utrzymać ją w zanurzeniu. Moczyć co najmniej 4 godziny lub przez noc. W międzyczasie wymieszaj dressing, cebulę, pietruszkę, kolendrę, czosnek i czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
2
Wyjąć 1/2 szklanki mieszaniny opatrunkowej; odstawić do późniejszego użycia.
3
Wlać pozostałą mieszaninę opatrunku do dużej plastikowej torebki zamykanej; dodać stek. Uszczelnij worek; Odwróć kilka razy, aby równomiernie pokryć stek mieszaniną dressingu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić worek i marynatę. Stek z grilla 3 min. z każdej strony; zdjąć z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Usuń deskę z wody; umyj wierzch olejem. Top ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Umieścić na ruszcie z grilla; przykryć pokrywką. Zmniejszyć grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Grill 15 do 20 min. lub do średniej doneness (160F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wyjąć stek z grilla; wyrzucić deskę. Stek luźno przykryć folią; odstawić 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Stek pokroić w cienkie plasterki. Łyżka reserved dressing mix nad stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 46 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn