Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy wieprzowej. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 37g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, polędwicę wieprzową, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Zupa Wieprzowa, Zupa wieprzowo-dyniowa, oraz Zupa Wieprzowa (Do Garnka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać mały nonstick holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodaj cebulę, papryka, czosnek, i jalapeo na patelni; smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać wieprzowinę; gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
4
Dodać bulion i następne 6 składników (przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana, mieszając od czasu do czasu.