Południowo-zachodnia Quesadilla ze śmietaną Kolendrowo-limonkową

Południowo-zachodnia Quesadilla ze śmietaną Kolendrowo-limonkową
Południowo-zachodnia Quesadilla z kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową jest wegetariańska przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 15 osób było pod wrażeniem tej receptury. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka sera pepper jack, soku z limonki, śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo hor d ' oeuvre. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Południowo-zachodnia Quesadilla ze śmietaną Kolendrowo-limonkową, Pieczony Kurczak Z Kwaśną Śmietaną Kolendrowo-Limonkową, oraz Tacos z krewetkami ze śmietaną Kolendrowo-limonkową podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Smażyć czerwoną paprykę i cebulę do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
4
Dodaj kukurydzę, płatki czerwonej papryki, kminek, sól i pieprz do smaku. Wrzucić do włączenia i saute przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
5
Przełożyć do miski i dodać kolendrę. Rozgrzej długą, 2-palnikową żeliwną patelnię lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Ułóż 2 tortille na powierzchni roboczej i równomiernie rozprowadź każdą z suszonych czarnych fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Na patelni umieścić tortille, z boku fasoli, na patelni (zacznij od 1, Jeśli używasz patelni saute).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać cebulowo - czerwoną papryką równomiernie na wierzchu każdego, a następnie posypać równomiernie serem. Przykryj kolejną tortillą pokrytą czarną fasolą i gotuj, aż ser się roztopi, około 4 minut. Odwróć quesadillas, aby wznieść toast na drugą stronę. Każdą quesadillę pokroić w 8 klinów, posypać kolendrą i podawać z kwaśną śmietaną limonkowo-Kolendrową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SerSer
CebulaCebula
TostyTosty
WapnoWapno
9
W małej misce wymieszać wszystkie składniki do połączenia. Doprawić do smaku, w razie potrzeby solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn