Powrót do biznesu bananowy budyń chlebowy

Powrót do biznesu bananowy budyń chlebowy
Jeśli 1,62 zł za porcję spada w budżecie, z powrotem w biznesie bananowy budyń chleb może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, morele, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to bananan owsiany budyń chlebowy, Budyń Z Chleba Bananowego, oraz Budyń Z Chleba Bananowego.

Instrukcje

1
Posmaruj 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia masłem. W dużej misce wymieszać wafle waniliowe, morele, rodzynki, cukier, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. Pokroić banany i złożyć na suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść do naczynia do pieczenia, równomiernie rozprowadzając. W innej misce wymieszaj jajka, mleko, wanilię i amaretto, whisky lub ciepłą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
WhiskeyWhiskey
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Na suche składniki wlać mleko i mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Pozostaw naczynie do pieczenia na około 20 minut, aby umożliwić wchłonięcie płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Przygotować naczynie do pieczenia, umieszczając je na większej patelni lub naczyniu, układ wkładając do nagrzanego piekarnika, a następnie wlewając gorącą wodę do naczynia zewnętrznego(bez rozpryskiwania do naczynia z kremem).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Piec, aż budyń ujędrni się i nadmuchnie, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika i z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Rozprowadzić galaretkę morelową na wierzchu budyniu i odstawić na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10
Zwiększyć ciepło piekarnika do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Aby zrobić polewę bezową, zrób zawiesinę z 1/3 szklanki wody stopniowo ubijanej do małego rondla, do którego dodano skrobię kukurydzianą i cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gdy zgęstnieje i staje się przezroczysty, przykryj i usuń go z ciepła. W skrupulatnie czystej dużej metalowej lub szklanej misce, ze skrupulatnie czystymi ubijaczami, ubijaj białka (muszą być w temperaturze pokojowej), aż staną się spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Dodać wanilię i krem z kamienia nazębnego i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Bardzo stopniowo ubijaj w cukrze na wysoki poziom, aż utworzą się błyszczące i sztywne szczyty, ale nie pozwól, aby wyschło. Zmniejsz prędkość ubijaka do niskiej i stopniowo dodawaj zawiesinę skrobi kukurydzianej. Gdy wszystko zostanie dodane, zwiększ prędkość do średniej przez około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
13
Rozłóż bezę na budyniu chlebowym, obracając ją dekoracyjnie tylną łyżką i upewniając się, że zakotwiczysz bezę na bokach naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
14
Piec, aż beza brązowieje, 5 lub 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn