Slow-Cooker wołowina i jęczmień zupa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, chuck wołowiny, marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, Slow Cooker Beef Barley Soup, oraz Powolna zupa wołowo-jęczmienna.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, wołowinę, sól i pieprz gotować w oleju 7 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
4
Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Wymieszać z mrożonym groszkiem i kukurydzą. Przykryć i gotować 8 do 10 minut lub aż groch i kukurydza są gorące.