Powolna kuchenka indyk i ziemniaki

Powolny kuchenka indyk i ziemniaki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 895 kalorii, 78g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz paprykę, cebulę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. 10 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Udka z indyka, włoska kiełbasa i ziemniaki w wolnej kuchence, Irlandzkie ziemniaki, Kiełbasa z indyka i kolacja z kapustą {Slow Cooker}, oraz Slow Cooker Indyk Quinoa Chili ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wodę, krem z kurczaka i zupy grzybowej, i krem z zupy grzybowej w dużej powolnej kuchence, aż płynnie połączone, i wymieszać w cebuli i zielonej i czerwonej papryki.
Udka z indyka włożyć do wolnej kuchenki i przykryć sosem.
Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i gotuj przez 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Po 3 godzinach wymieszać ziemniaki i doprawić solą, zmiękczaczem mięsa, czarnym pieprzem i czosnkiem w proszku. Gotować jeszcze 2 godziny na Wysokiej, od czasu do czasu mieszając.
Wyjąć nogi z indyka i odciąć mięso z kości, posiekać mięso i wrócić do kuchenki. Gotować jeszcze 1 godzinę na wysokości.
Około 25 minut przed podaniem, doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Indyka i sos podawać na gorącym ugotowanym ryżu.