Powoli Pieczony Cały Lucjan
Powoli pieczony cały Lucjan jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 1371 kalorii, 102g białka, oraz 91 g tłuszczu. Na 10,86 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz snapper, oliwki kalamatan, kliny cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Cały Czerwony Lucjan, Pieczony Cały Lucjan, oraz Prażony Lucjan Czerwony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. upewnij się, że ryba jest dokładnie oczyszczona i skalowana. Natrzeć łyżką oleju i posypać solą i pieprzem zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Doprawić 1 gałązką rozmarynu.Ziemniaki, oliwki, cebulę, dzwonek i inne 2 gałązki rozmarynu wrzucić do pozostałej oliwy z oliwek, a następnie sól i pieprz do smaku.
Umieść rybę na środku patelni i otocz warzywami. Przykryć luźno folią i włożyć do piekarnika.W zależności od wielkości ryby zajmie to od 1-2 godzin, możesz powiedzieć, że to się robi, wkładając widelec do najgrubszej części ryby i sprawdzając, czy mięso łatwo się płatkuje. Gdy ryba jest gotowy, zdjąć folię i dodać werty fasolki. Wrzucić warzywa z oliwą z oliwek, która jest nagromadzona na dnie patelni. Łyżka oleju nad rybą i umieścić go pod brojlerem na kilka minut do brązowego.Talerz warzywa następnie użyć 2 widelce, aby oddzielić mięso od kości biegnących w dół środka ryby. Na wierzch polać sosem i udekorować świeżym rozmarynem. Jeśli poszedłeś lekko na sól, posypać fleur de sel na wierzchu.
Podawać z cytrynowymi klinami do wyciskania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.