Powoli pieczona udko kaczki i chrupiąca Sałatka z warzywami korzeniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj powoli pieczonej kaczki i chrupiącej sałatki z warzywami korzeniowymi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 49g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście tymianku, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Korzeniowa Pieczona W Miodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°. Kacze nogi osuszyć ręcznikami papierowymi, a następnie doprawić solą i pieprzem. Ustaw stronę skórną w dół w szerokim, bezpiecznym dla piekarnika patelni nieprzywierającej lub żeliwnej. Ustawić na średnim ogniu i gotować, aż skóra będzie złoty kolor i zacznie chrupać, o 8 protokół.
Przenieść patelnię do piekarnika. Piecz przez 1 godzinę, następnie odwróć nogi kaczki i piecz przez kolejną godzinę.
W międzyczasie w dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet, sok z cytryny, liście tymianku i miód. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj koper włoski, korzeń selera, marchew, buraki, szalotka i pietruszka do miski i wrzucić do połączenia. Przykryć folią i odstawić do czasu ugotowania kaczki.
Aby służyć, ułóż zmiękczoną sałatkę warzywną na talerzu, a na wierzch udko z kaczki.