Powoli Grillowana noga jagnięcina

Powolne grillowane nogi jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 214 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem, Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, oraz Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odrzuć twardą membranę mięsa i nadmiar tłuszczu i umieść jagnięcinę w dużym naczyniu do pieczenia. Włącz mikser lub robot kuchenny i upuść czosnek na wirujące ostrza. Wyłącz maszynę, dodaj pozostałe składniki i zmiksuj na pastę.
Pastę rozprowadzić na jagnięcinie. Przykryć i niech marynować w lodówce 2 do 8 godzin.
Rozgrzej grill ze wszystkimi palnikami na wysokości. Po 15 minutach wyłącz palniki centralne i zmniejsz palniki zewnętrzne do średnich. (Jeśli używasz węgla drzewnego, zapal 50 brykietów i pozwól im spalić, aż zostaną pokryte szarym popiołem. Wepchnij je do 2 banków po obu stronach rusztu.
Umieść miskę z kapaniem między węglami. Wymień ruszt.) Grillować jagnięcinę, z grillem przykrytym, przez 1 1/4 do 1 3/4 godziny. (Jeśli używasz węgla drzewnego, dodaj 10 brykietów po 1 godzinie, aby utrzymać ciepło.) Baranek jest wykonywany, gdy zarejestruje 140 F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Pozostaw w temperaturze pokojowej na 15 minut przed rzeźbieniem.
Metoda deszczowa: przygotować jagnięcinę jak wyżej, ale piec na stojaku w patelni do pieczenia w piekarniku 325 F przez 1 1/2 do 2 godzin lub do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 140 F.
Odstawić na 15 minut przed rzeźbieniem.