Poważnie Azjatyckie: Rozdrobnione Tofu

Poważnie Azjatyckie: Rozdrobnione Tofu
Poważnie Azjatyckie: rozdrobnione Tofu może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos ostrygowy, czosnek, seler, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Szybkie Azjatyckie tofu (tofu alla Debbie), Smażone Tofu z rozdrobnionymi kiełkami, oraz Rozdrobniona Sałatka Azjatycka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn