Poważne Upały: Zielone Naleśniki Chile W Stylu Santa Fe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać poważne ciepło: Santa Fe-Style zielone naleśniki Chile spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 285 fanów. Jeśli masz niebieloną mąkę, masło, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina Zielona Chile (Styl Colorado), Poważny upał: czerwony sos Chile Huntleya Denta, oraz Poważne Upały: Ciasto Czekoladowo-Lodowe Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski.
W średniej misce ubić maślankę, jajka i roztopione masło.
Dodać mieszaninę maślanki do suchych składników i ubijać do wymieszania i wygładzenia. (Uwaga: uważaj, aby nie przesadzić.)
Lekko pokryć dno dużej patelni nonstick sprayem do gotowania lub olejem.
Podgrzać na średnim ogniu. Praca w partiach, wlać 1/4 ciasto Cup do patelni.
Pracując szybko, rozprowadź niewielką ilość boczku, zielonych chiles, szalotki, jalapeños i sera cheddar w całym naleśniku do gotowania.
Gdy spód naleśnika będzie złoty, po około 1 1/2 minut, obrócić naleśniki i gotować, aż drugie strony będą złote, około 30 sekund do 1 minuty.
Powtórz z pozostałym cieście i pozostałym nadzieniem naleśnikowym, aż skończysz.