Potrójny zacier z bułką tartą chrzanową
Potrójny zacier z bułką tartą chrzanową może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złote ziemniaki yukon, brukiew, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tłuczona rzepa i ziemniaki z bułką tartą chrzanową, Potrójny makaron czosnkowy z suszonymi pomidorami, oliwkami i bułką tartą, oraz Zacier z selera, jabłka i chrzanu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść warzywa i sól w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować bez przykrycia, 15-20 minut lub do miękkości.
Tymczasem na patelni rozpuść 4 łyżki masła. Dodać bułkę tartą; tosty na średnim ogniu 3-5 minut lub na złoty kolor, często mieszając. Dodać chrzan; zdjąć z ognia.
Odcedź warzywa; wróć do patelni. Rozgnieć warzywa na małym ogniu, stopniowo dodając mleko, pieprz i pozostałe masło. Łyżka do naczynia do serwowania; na wierzch z mieszanką miękiszu chleba.