Potrójny Cytrusowy Glazurowany Łosoś Z Grilla

Potrójny Cytrusowy Glazurowany Łosoś Z Grilla
Potrójny cytrusowy glazurowany łosoś z grilla może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, koszerną sól i świeżo popękany pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Z łyżką wynik 88%, to danie jest ogromne. Spróbuj Potrójny Cytrusowy Glazurowany Łosoś Z Grilla, Cytrusowo-Glazurowany Łosoś Z Grilla, oraz Cytrusowo-Glazurowany Łosoś podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Glazura: wszystkie składniki zagotować w rondlu średniej wielkości na średnim ogniu, mieszając, aby stopić przetwory i zapobiec przypaleniu mieszanki. Zmniejsz ciepło na wolnym ogniu i pozwól, aby glazura zmniejszyła się do syropu, około 15 do 20 minut. Doprawić solą i świeżo popękanym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
PrzetworyPrzetwory
GlazuraGlazura
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzać grill do średnio wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Obie strony filetów posmarować oliwą tuż przed grillowaniem, a następnie doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj łososia przez około 4 minuty z każdej strony, szczotkując glazurą podczas ostatnich kilku minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
łosośłosoś
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przełóż łososia na talerze do serwowania i umyj je pozostałą glazurą przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
GlazuraGlazura

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować wina Woodstock Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay otwiera się przyjemną eklektyczną mieszanką bogatych aromatów gruszek, minerałów i papai, a następnie świeżych smaków azjatyckiego jabłka gruszkowego, cytrusów i owoców tropikalnych z doskonałym kwasem na finiszu. Jak mawiał Mark: "słońce w butelce."
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn