Potrójne Suwaki Wieprzowe

Potrójne Suwaki Wieprzowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać potrójne suwaki wieprzowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 260 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ser pepper jack, sałatę z kręconymi liśćmi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 266 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Potrójne Suwaki, Suwaki wieprzowe BLT, oraz Suwaki Do Brzucha Wieprzowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
3
W średniej misce wymieszać mieloną wieprzowinę, kiełbasę, ser, szalotkę, czosnek oraz sól i pieprz, do smaku. Uformuj mieszaninę mięsa na małe paszteciki o równych rozmiarach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Gotować hamburgery przez 3 do 4 protokół z każdej strony.
5
Wyjmij je z patelni i podawaj na podzielonych bułkach z pół plasterkiem boczku, sałatą, pomidorem i wędzonym majonezem z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wymieszać wszystkie składniki razem w średniej misce S. Przykryć folią i przechowywać w lodówce aż do serwowania, pozwalając smaki do stopienia. Można zrobić dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn