Potrójna Kanapka Z Wieprzowiną

Potrójna Kanapka Z Wieprzowiną
Potrójna wieprzowina Club Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 1329 kalorii, 54g białka, oraz 98 g tłuszczu. Jeśli masz pieprz, ocet jabłkowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Potrójna Kanapka Z Wieprzowiną, The BEST Triple Decker Club Sandwich, oraz Potrójna Chipotle Club Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.Ułóż kawałki boczku w jednej warstwie na 2 blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Piec przez 10 minut. Obracać Patelnie między stojakami piekarnika i kontynuować pieczenie, aż boczek jest chrupiące i brązowy, o 5 do 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Przenieść kawałki boczku na duży papierowy talerz wyłożony ręcznikiem, umieszczając dodatkowe papierowe ręczniki między każdą warstwą boczku. Ostrożnie wlej tłuszcz z boczku z blach do żaroodpornej miarki-potrzebujesz 2/3 szklanki. (Jeśli nie masz wystarczającej ilości tłuszczu z boczku, dodaj olej roślinny w razie potrzeby.) Wyrzucić nadmiar tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Niech odmierzony tłuszcz boczku ostygnie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
5
Umieść żółtka, ocet i musztardę w średniej misce i ubijaj, aż się połączą. Podczas ciągłego ubijania bardzo powoli dodawać cienki strumień tłuszczu z boczku lub mieszaniny tłuszczu z oleju z boczku, aż do całkowitego włączenia, a mieszanina jest zagęszczona i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodać sól i pieprz i ubijać do połączenia; zestaw aside.To montaż: zwiększyć temperaturę piekarnika do pieczenia i zachować stojak w górnej trzeciej części piekarnika.Połówki, rdzeń, i pokroić jabłko na 1/8-cala grubości plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Umieść plastry w średniej misce, skropić octem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Umieść 6 kromek chleba w jednej warstwie na czystej blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, przewracając raz, aż lekko rumiane, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
Przenieść na powierzchnię roboczą i powtórzyć z pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
10
Na każdej kromce chleba rozprowadzić 1 łyżkę majonezu boczkowego. Równo podzielić wszystkie plastry jabłka między 4 kromki chleba. Jabłka udekorować szynką i kolejną kromką chleba. Wierzch z zarezerwowanych plasterków boczku i zakończyć z pozostałych 4 kromki chleba, majonez-strona w dół. Każdą kanapkę pokroić w ćwiartki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn