Potrawka pomidorowo-warzywna z pierożkami z serem Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu pomidorowo-warzywnego z pierogami z sera Cheddar. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mąkę samozbierającą, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz pomidorowo-harissa z pierogami cheddar, Gulasz wołowy z pierogami Cheddar, oraz Gulasz warzywny z pierogami ziołowymi.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku 4-do 5-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać cebulę i seler; gotować, często mieszając, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
3
Wymieszać pozostałe składniki gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
5
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mąkę i musztardę. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić w skrócenie, aż mieszanina będzie wyglądać jak gruba okruchy. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Musztarda
Ser
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj mleko; mieszaj tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
7
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na gotujący się gulasz. Przykryć; gotować na średnim ogniu 20-25 minut lub aż pierogi będą twarde po naciśnięciu.