Potpie z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, Potpie Z Kurczakiem Biszkoptowym, oraz Drop Biscuit Chicken Potpie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu pokrytym natryskiem, cebulę i czosnek gotować na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodać ziemniaki, marchew, fasolę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Zdjąć z ognia.
4
Mąkę połączyć z zupą grzybową; wymieszać z mieszanką warzywną.