Potpie Z Indyka

Potpie Z Indyka
Potpie z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz Turecki lub, ząbki czosnku, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Potpie Z Indyka, Potpie Z Indyka, oraz Potpie Z Indyka.

Instrukcje

1
Posiekany por dobrze umyć w misce z zimną wodą, mieszając, a następnie wyjąć i dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia w rondlu 4-do 5-quart, odtłuszczanie piany, następnie zmniejszyć ogień i delikatnie dusić, częściowo przykryte, aż zredukowane do około 4 filiżanek, o 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wywar przelać przez duże sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przełożyć indyka na deskę do krojenia do ostygnięcia. Wyrzucić Pozostałe ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Gdy mięso jest wystarczająco chłodne do obsługi, grubo rozdrobnić z kości, odrzucając skórę, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, masło i sól w misce opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsuj w robocie kuchennym), aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z mniej więcej grudkami masła o wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić równomiernie 3 łyżkami lodowatej wody i delikatnie wymieszać widelcem (lub impulsem w procesorze), aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wyciśnij małą garść: jeśli nie trzyma się razem, dodaj więcej wody z lodem, 1 łyżkę na raz, mieszając (lub pulsując) aż do momentu włączenia, a następnie ponownie przetestuj. (Nie przepracuj, bo ciasto będzie trudne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Wymieszać na lekko posypaną mąką powierzchnię i podzielić na 2 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu, aby pomóc rozprowadzić tłuszcz. Zbierz ciasto razem ze skrobakiem i naciśnij w kulkę, a następnie spłaszczyć na 3-calowy dysk. Schłodzić ciasto, zawinięte szczelnie w folię, aż będzie twarde, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę, marchew, i seler, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby, ziemniaki, czosnek i podsmażyć, mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z indykiem, groszkiem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Przenieś nadzienie do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o pojemności od 3 do 31/2 kwarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Podgrzać wywar w rondlu 2-do 3-litrowym na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Przenieść około 1/2 szklanki gorącego wywaru do małej miski i ubić w mące, sól i pieprz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wymieszać mąkę z pozostałym wywarem i gotować, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Polać sosem nadzieniem w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Rozwałkuj ciasto na około 10-przez 7-calowy owal na lekko posypanej mąką powierzchni z lekko posypanym wałkiem do ciasta, a następnie umieść nad nadzieniem i przyciąć nadmiar ciasta równo z krawędzią naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
11
Posmaruj białkiem jajka, a następnie piecz, aż wypełnią się pęcherzyki i skórka będzie złota, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przełożyć do stojaka i lekko ostudzić, około 10 minut.
1
* Zapas można wykonać 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.* Ciasto można schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Każda porcja zawiera Około 552 kalorii i 19 gramów tłuszczu.
3
Gourmet

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchewki, połówki wzdłuż i pokroić na kawałki o grubości 1/4 calamarchewki, połówki wzdłuż i pokroić na kawałki o grubości 1/4 cala2(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera grubo posiekaneżeberka selera grubo posiekane1żeberka selera, połówki wzdłuż i pokrojone na kawałki 1/2 calażeberka selera, połówki wzdłuż i pokrojone na kawałki 1/2 cala1łyżka czerwony ocet winnybiałko jajabiałko jaja591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek2ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawoda lodowawoda lodowa1( bakłażany)por grubo posiekanypor grubo posiekany2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby przycinane i ćwiartowane wzdłużniegrzyby przycinane i ćwiartowane wzdłużnie12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1( bakłażany)Świeże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki gotowane, obrane i pokrojone w 1/2 calaziemniaki gotowane, obrane i pokrojone w 1/2 cala1Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ciemne części indyka (1 noga i 1 udo)ciemne części indyka (1 noga i 1 udo)1Turecki lub 1/2 Kalifornijskiego liścia laurowegoTurecki lub 1/2 Kalifornijskiego liścia laurowego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka kukurydziana żółta (najlepiej mielona; nie Gruba)mąka kukurydziana żółta (najlepiej mielona; nie Gruba)
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn