Zielona sałatka z sosem buraczanym

Zielona sałatka z sosem buraczanym
Zielona sałatka z sosem buraczanym to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 138 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mieszanka soku z cytryny, olej roślinny, rozdarta zielenina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka z buraków i zielonej fasoli z pikantnym sosem Dijon, Sałatka z buraków, zielonej fasoli i Cannelini z sosem Dijon, oraz Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ocet, sok z cytryny, musztardę, szalotkę i buraki w blenderze. Z ostrzami w ruchu, powoli dodawać oba oleje. Zmiksować na gęstą i kremową masę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połowę dressingu wlać do dużej salaterki i ułożyć sałatę na wierzchu. Wrzucić tuż przed podaniem i przekazać pozostały opatrunek na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn