Potato & wild mushroom melt

Potato & wild mushroom melt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Potato & wild mushroom melt. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 25g białka, oraz 63g tłuszczu. 38 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz złamane kawałki orzecha włoskiego, olej z orzecha włoskiego, ziemniaki z różowej jodły i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Wild Mushroom Melt Panini, Pieczarki Melt Kanapka śniadaniowa ze słodkimi ziemniakami frytki domowe, oraz Ciasto z grzybami i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić olej estragonowy, posiekaj liście estragonu, a następnie rozgrzej olej z orzeszków ziemnych na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać estragon, doprawić szczyptą soli, następnie rozpłynąć do uzyskania gładkości blenderem. Odstawić. Można to zrobić do 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 20-25 minut. Gotowanie ich nieco dłużej niż zwykle daje im bardzo miękką, prawie kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Ziemniaki odcedzić i pokroić na pół wzdłuż, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
Podczas gdy ziemniaki gotują, pomidory układamy na blasze do pieczenia, doprawiamy, a następnie obficie skropimy olejem z orzechów włoskich. Umieścić pod rozgrzanym grillem i gotować przez 6-8 minut, aż zaczną barwić i zmięknąć. Odstawić do podania w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Do ugotowanych ziemniaków dodać pokrojoną czerwoną cebulę z sokiem z limonki. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
7
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Grzyby krótko opłukać i osuszyć. Podsmażyć na maśle na dużym ogniu, następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9
Dodać grzyby do ziemniaków i czerwonej cebuli. Musztardę wymieszać z kremem, a następnie lekko ubić śmietanę (patrz końcówka, naprzeciwko). Doprawić i wymieszać z ziemniakami, cebulą i grzybami, a następnie łyżką na dużym, żaroodpornym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
10
Ułożyć paski sera, nakładając się przypadkowo, na górze. Można to zrobić do 1 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Teraz Zakończ to w dobrym stylu.
12
Piec, aż ser zacznie się topić i jest zabarwiony na jasny złoty brąz, około 10-12 minut. Grillowane pomidory ułożyć po obu stronach talerza, rozsypać pokruszone orzechy włoskie (jeśli są używane) na pomidorach i skropić olejem estragonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Resztę oleju estragonowego podawać osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn