Posiekane Ceviche
Posiekane Ceviche może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz filet z żabnicy, chipsy tortilla, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Posiekane Ceviche, Posiekane Ceviche i Mexicola, oraz Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrojoną rybę włożyć do szerokiego, płytkiego naczynia i posypać oregano, solą i sokiem z limonki. Zostaw to na 8 minut.
Odcedzić rybę; zrobi mleczną ciecz.
Dodaj szalotki, chile i kolendry i delikatnie wymieszać.
Można albo umieścić łyżeczki do herbaty na małe tosty i posypać trochę więcej kolendry, lub umieścić ceviche w misce i podawać z chipsami tortilla.