Posiekana Sałatka z sosem z sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj posiekanej sałatki z sosem z sera pleśniowego. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, orzechy włoskie, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka Z Sosem Z Sera Pleśniowego, Posiekana Sałatka z brukselki z chudym sosem z sera pleśniowego, oraz Posiekana Sałatka Rzymska z serem pleśniowym.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na talerzu ciasta i opiekać je przez około 10 minut, aż będą złote.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
W dużej misce ubić szalotkę z musztardą Dijon i octem po sherry i obficie doprawić solą i pieprzem.
Dodać oliwę z oliwek i ubić na gładką masę.
Dodać połowę sera pleśniowego i ubijać, aż sos będzie kremowy.
Dodać sałatę, koper włoski, marchew, ogórek, jabłko, awokado, bazylia i orzechy włoskie i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić sałatkę dobrze płaszcz z opatrunkiem. Wymieszać z pozostałym serem pleśniowym i podawać od razu.