Posiekana Sałatka Warzywna
Posiekana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz małe warzywa, fasolę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka Warzywna, Łatwa Posiekana Sałatka Warzywna, oraz Siekana sałatka jarzynowa Alexis.
Instrukcje
W misce, połączyć olej rzepakowy, salsa, chile, czosnek, sherry i octy ryżowe, sos sojowy, sok z cytryny, olej sezamowy i 1/4 łyżeczki każda z soli i pieprzu.
W średnim rondlu wrzącej osolonej wody, gotować groszek cukrowy, aż będzie miękki, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść zatrzaski cukru na durszlak i odświeżyć pod zimną wodą; osuszyć ręcznikami papierowymi i przenieść do dużej miski. Powtórz proces z fasolką szparagową, brokuły i buraki, gotowanie każdego warzywa indywidualnie, aż tylko miękkie.
Dodaj warzywa, pomidory i ser feta do miski.
SOS zalać sałatką, dobrze wymieszać i podawać.