Posiekana Brukselka Sauté

Posiekana Brukselka Sauté
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rozdrobnione brukselki Sauté spróbować. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, liście tymianku, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Posiekana brukselka Saute z czosnkiem, imbirem i winogronami, Garlicky Brukselka Saute, oraz Garlicky Brukselka Sauté dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Brukselkę i szalotkę gotować w kapiących 8 minut na średnim ogniu, często mieszając, aż lekko rumiane i miękkie. Wymieszać z boczkiem, bulionem, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
BoczekBoczek
BulionBulion
TymianekTymianek
3
Zdjąć z ognia.
4
Posypać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn